21 Ocak 2010 Perşembe

Son 20 Yılın En İyi İtalyan Takımı Juventus !!!


İşte bu oldukça mükemmel bir haber. Bu aralar nazar değmesin hemen hergün Juventus'la ilgili güzel haberler alıyorum. Giorgio Chiellini ve Gianluigi Buffon'dan sonra bir güzel haber de Juventus için geldi. Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun son 20 yılın en başarılı takımlarını seçtiği listede Juventus 633 puan alarak aynı puanlı Real Madrid'le birlikte 3. oldu. Bu sıralamayla birlikte son 20 yılın en başarılı İtalyan kulübü Juventus oldu. Bu listenin tamamını görmek isteyenleri burdan alalım.

2 yorum:

  1. birçok avrupa devinin arasında en üst sıralarda yer bulmak gurur verici.zaten FIFA nın tescilli "dünyanın en başarılı 3 futbol kulübü" arasında bulunan bir kulübüz "kendi liginde en çok şampiyonluk kazanan futbol takımı" ünvanıyla.nice şampionluklara nice 20 senelere forza juve

    YanıtlaSil
  2. İnşallah kardeşim. İnşallah Allah ömür verirse Juventusumuzun yepyeni başarılarını görürüz. Kulübümüzün ne kadar başarılı olduğunu anlamak için bloğumuzun sağ tarafındaki Honours kısmına bakmak yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Saygılarımla.

    YanıtlaSil