12 Ocak 2010 Salı

Napoli Maçının Kadrosu Açıklandı


Juventus'un, İtalya Kupası'nda yarın akşam kendi evinde karşılaşacağı Napoli maçının kadrosu açıklandı. Teknik direktör Ferrara, 3'ü Primavera takımından olmak üzere 19 oyuncuyu bu maçın kadrosuna dahil etti. Primavera takımından çağırdığı isimler ise Immobile, Esposito ve Giandonato oldu.
İşte yarın akşamki maç için çağrılan oyuncular:

2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
21 Grygera
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
35 Esposito
36 Giandonato
40 Immobile

7 yorum:

  1. manninger , caseres,cannavaro,chiellini,grosso melo,marcisio,deceglie diego amauri delpiero

    YanıtlaSil
  2. Abi sen de benim gibi 4-3-1-2 sistemi ile kurmuşsun takımı ama maalesef bu takımın teknik direktörü bu takımın 4-3-1-2 ile çıkması gerektiğini halen daha anlayamadı. O sürekli olarak 4-4-1-1 de diretiyor. Bakalım, zaten bugünkü maç artık kilit nokta. Bak söylemedi deme bugün de Juventus yenilirse Ferrara yolcu, Hiddink ya da Trapattoni yeni hoca olur.

    YanıtlaSil
  3. sezon başından beri sadece iç saha maçlarında 4-3-1-2 taktiğiyle oynatsa yine kabulüm ama adam iç sahadada dış sahadada aynı taktikle oynatıyo.valla napolinin 3-4-3 taktiğini bile gıpta ederrek izliyorum.zevkli bi maç olacğa benziyo napoli-juve maçı.keza ligdeki 2-0 dan 3-2 kaybettiğimiz maç aklıma geliyo,bu maçında öcünün arayı soğutmadan alınmasının gerektiğini düşünüyorum..forza juve

    YanıtlaSil
  4. Juventus: Manninger, Grygera, Cannavaro, Chiellini, Grosso, Salihamidzic, Melo, De Ceglie, Diego, Del Piero, Amauri.
    Panchina: Chimenti, Caceres, Zebina, Legrottaglie, Esposito, Giandonato,Immobi...le.
    Napoli: Iezzo, Campagnaro, Rinaudo, Contini, Zuniga, Cigarini, Gargano, Dossena, Datolo, Hoffer, Denis.
    Panchina: De Sanctis, Aronica, Cannavaro, Grava, Hamsik, Pazienza, Quagliarella. kadroya bak son dakikaa!! ferreranın kafaya bişi düşmüş heralde,hala inanmıyorum sahaya bu 11 in çıkacağına maç başlasın görücez artık.benim kafamda kurduğum kadrodan gregera-caseres farklılığı var sadece

    YanıtlaSil
  5. İnşallah o maçın öcünü alıcaz kardeşim.

    YanıtlaSil
  6. Evet gerçekten de Ferrara'nın kafasına ağır birşeyler düşmüş galiba :D Yok yok bakma sen, son günlerde iyice ayyuka çıkan Hiddink söylentileri getirmiştir onun aklını başına.

    YanıtlaSil