16 Ocak 2010 Cumartesi

Buffon Chievo Maçında Oynayacak


İşte bu oldukça güzel bir haber. Juventus'un efsane kalecisi Gianluigi Buffon, Chievo maçında sahalara geri dönüyor. Geçirdiği menisküs ameliyatı sonrası uzun bir dönem takım arkadaşlarından ayrı kalan başarılı kaleci yarınki Chievo deplasmanında sahadaki yerini alacak. Hiç kuşkusuz Napoli zaferi sonrası Ferrara'nın yüzünü güldüren bir başka gelişme de Buffon'nu tekrar oynatabilecek olması. Buffon kendisine ait web sitesinde yaptığı açıklamada, "Bir aylık aradan sonra, geri dönmek için hazırım. Tedavi dönemim oldukça mükemmel geçti. Şu an hiçbir problemim yok. Eski performansıma tekrar kavuşmak için maksimum düzeyde çalıştım. Bu yüzden pazar günü sahadaki yerimi alacağım anı iple çekiyorum. Bu arada Manninger'i benim yokluğumdaki periyotta gösterdiği müthiş performansından ötürü tebrik etmek zorundayım. Gerçek bir profesyonel olduğunu gösterdi. " dedi. Yarın oynanacak olan Chievo maçına da değinen başarılı kaleci, "İtalya Kupası'nda Napoli'ye karşı alınan müthiş zafer takımın moralinin yükselmesine yardımcı oldu. Fakat takım olarak şu gerçeğin de farkındayız. Şu an için moralimizin iyi olması, eğer ki bu süreçte alacağımız sonuçlar tutarlılık göstermezse bizim için yeterli olmayacaktır. Chievo maçı, ligde ard arda kazanacağımız zaferler serisinin başlangıcı olacak ve yarın sahaya Napoli maçındaki gibi azimli bir şekilde çıkacağız." dedi.

2 yorum:

  1. napoli maçından farklı olarak sadece manningerin yerine buffonu ve grygeranın yerine zebinayı yerleştirerek bu maça çıkmasını bekliyorum ferreradan.

    YanıtlaSil
  2. Caceres sakatlanınca sağ bekte oynayabilecek tek oyuncu Zebina kaldı. De Ceglie de sağ kanatta başlar. Çok şükür sonunda Buffon dönüyor. Bu bile insanın içinin rahatlamasını sağlıyor.

    YanıtlaSil