20 Ocak 2010 Çarşamba

Antonio Candreva Juventus'ta


Juventus, Livorno'da oynayan genç orta saha oyuncusu Antonio Candreva'yı sezon sonuna kadar kiraladı. Candreva'nın bonservisine sahip olan Udinese kulübü ile anlaşma sağlayan Juve, sene sonunda oyuncunun satış opsiyon hakkına da sahip oldu.

4 yorum:

  1. italya ligini çok yakından takip etsemde livorno vasatın üstüne çıkamayan bi takım olduğu için oturup izlemişliğim yok,buna bağlı olarakta candrevayıda ismini duymama rağmen hiç izleme fırsatım olmadı.ama biraz araştırıp bilgi sahibi olmaya çalıştım.

    YanıtlaSil
  2. fena bi oyuncuya benzemiyo,genç olması ve sezon sonu satış opsiyonunun bizim elimizde olmasıda bi avantaj tabi. sen takip ediyomusun bilmiyorum ama lambuja.blogspotta candreva hakkında bişeyler yazılmış eski tarihlerde,bi göz atmanı isterim eğer daha önce okumadıysan LİNK: http://lambuja.blogspot.com/2009/11/antonio-candreva.html

    YanıtlaSil
  3. Eyvallah hocam saol hemen bakıyorum yazıya.

    YanıtlaSil
  4. Açıkçası benim de pek bir bilgim yok bu oyuncu ile ilgili. Lakin kulüpte transferin başında Bettega gibi deneyimli bir isim olduğu için onun deneyimine güvenmek gerekir ben de güveniyorum.

    YanıtlaSil