1 Ocak 2010 Cuma

Ferrara: "2010'da Gerçek Ruhumuzu Yakalayacağız"


Juventus Teknik Direktörü Ciro Ferrara, 2010 yılına girdiğimiz şu günlerde Çarşamba günkü Parma maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Perşembe akşamı büyük sevgi gösterileri eşliğinde karşılandıkları Suudi Arabistan'da Al Ittihad ile oynadıkları dostluk maçına değinen Ferrara, "Oldukça güzel bir maçtı. Bu maçta birçok oyuncumu oynatma fırsatı buldum çünkü bu maçın sonunda herhangi bir puan alma durumu söz konusu değildi. Bu maç, oyuncularımın durumlarını ve gelişimlerini görmem açısından oldukça önemli bir fırsat sağladı. Fakat şimdi yeni yılı düşünmeliyiz. 2010 yılında gerçek ruhumuzu yakalayacağız. Bizi her zaman destekleyen taraftarlarımızı memnun edebilmek için bunu yapmak zorundayız ve yapacağız." dedi.

2 yorum:

  1. artık Juvemizden somut başarılar bekliyoruz..senelerdir süren Inter in Italya ligindeki Juve boşluğundan dolayı hakimiyet sürmesini içime sindiremiyorum ben. inancım şu ki, bu takım bir kez şampiyon olsun artık interin bir daha esamesi okunmayacaktır.. ve bu beklentileri herkesin benimle aynı şekilde paylaştığını düşünüyorum, bu takımın tarihi yeter.. Forza Juve!!

    YanıtlaSil
  2. Haklısın kardeşim. Söylediklerine harfi harfine katılıyorum. Inter son 4 sezondur Juventus'un küme düşürülmesi ve ardından da toparlanma ve yeniden bir dönüşüm içerisine girmesini fırsat bilerek, karşısında da ciddi bir rakip olmamasında dolayı ligi forse etti. Ama artık bu saltanat bitecek. Yeni stadın inşasının bitmesiyle birlikte İtalya Ligi tarihinde kendi olanaklarıyla kendi stadını inşa eden ilk kulüp olaca Juve inşallah. Kurumsal anlamda atılan bu büyük adımlara sportif başarılar da eklenince Inter kimin kral kimin soytarı olduğunu çok iyi görecek ama biraz daha zaman daha doğrusu biraz daha sabır etmek lazım. Inter'in kabusunun geri dönmesine çok çok az kaldı.

    YanıtlaSil