11 Ocak 2010 Pazartesi

Poulsen de Sakatlandı


Juventus'ta bu sezon sakatlıkların ardı arkası kesilmiyor. Bu kervana son olarak dün akşamki Milan maçında sol ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan Poulsen de katıldı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Danimarkalı orta saha oyuncusunun, sol ayak kaval kemiğinde bir ezilme tespit edildi. Poulsen'in tedavisi ile birlikte tamamen iyileşmesinin de yaklaşık 1 ay süreceği belirtildi. Poulsen de 1 ay takım arkadaşlarından ayrı kalacak. Camoranesi, Trezeguet, Giovinco, Iaquinta ve Buffon'dan sonra Poulsen'nin de takımdan uzun bir süre ayrı kalacak olması zaten zor günler geçiren Juventus'un ve teknik direktör Ferrara'nın canını iyice sıkacağa benziyor.

6 yorum:

  1. takıma katkısı olmayan bi oyuncu paulsen bana göre.bu vesileyle gençler şans bulmuş olur..

    YanıtlaSil
  2. Abi en azından Camo'nun yokluğunda sağ kanatta birşeyler yapmaya çalışıyordu. Bu kadar sakatlığın arasında onun da sakatlanması takım açısından iyi olmadı bence.

    YanıtlaSil
  3. bence de ceglie de marcisio gibi banko oynamalı artık.birde merak ettiğim sissoko ya ne oldu acaba ya odamı sakat yoksa afrika uluslar kupası için falan mı gitti.??

    YanıtlaSil
  4. Zaten Camo ve Poulsen yokken De Ceglie'den başka alternatif yok. Abi Sissoko sakat değil Allah'a şükür :) Afrika'da şuan milli takımda. Ülkesi Mali ile birlikte Uluslar Kupası için Angola'da.

    YanıtlaSil
  5. aman aman iyi bari.ahtopot sissoko bir an önce dönse iyi olur yoksa ortasahanın direnci 90 dakika dayanamıyo.en kısa sürede sağ salim dönmesi dileğiyle,inşallah togo kafilesine yapılan saldırının bir benzerine malili futbolcular maruz kalmaz.::))))

    YanıtlaSil
  6. Evet inşallah en kısa zamanda döner. Togo Milli Takımı'nın başına gelenler gerçekten çok üzücü. Umarım bir daha böylesine kötü olaylar yaşanmaz.

    YanıtlaSil