18 Ocak 2010 Pazartesi

Bettega: "Sakat Oyuncularımızın Dönüşüne Güveniyoruz"


Juventus Kulübü Genel Menajeri Roberto Bettega, 1-0'lık Chievo mağlubiyetinin ardından bir açıklamada bulundu. Bettega, genel olarak maçı analiz ederken oyuncularına ve teknik direktör Ferrara'ya güvenin tam olduğunu bir kere daha yineledi. Bettega yaptığı açıklamada, "Oynadığınız maçları bir takıma karşı kaybediyorsunuz bir iki kişiye karşı değil. Onlar (Chievo Verona) bugün oldukça mücadeleci bir ruhla oynadılar. Sahada uzun toplarla ve koşarak mücadele ettiler. Akıllıca bir oyun sergilediler. Bilinçli bir futbol oynayarak kazandılar. Biz ise, Iaquinta, Amauri, Sissoko, Camoranesi ve Trezeguet'den yoksun olarak sahaya çıktık. Sakatlıklarla birlikte takım olarak daha ağır bir performans sergilemek zorunda kalıyoruz ve maça bu şekilde adapte olmakta da oldukça zorlanıyoruz. Milan da sene başında bir kriz yaşadı fakat oyuncularına ve teknik direktörlerine güvenmesini bildi ve bunun karşılığını aldı. Biz de bunu denemeliyiz ve öyle de yapacağız. Umuyoruz ki ihtiyacımız olan gücü bizlere sağlayacak olan sakat oyuncularımızın geri dönüşüyle birlikte daha iyi olacağız. Şu an için transfer düşünmüyoruz çünkü oldukça iyi oyunculara sahibiz." dedi.

3 yorum:

  1. umarım batteganın dediği gibi olur..

    YanıtlaSil
  2. hafta sonu spor ekranı yine çok hetecanlı, juve-roma , milan-inter bu iki maçta seriea nın tüm yıldızlarını sahada görme fırsatı bulucaz,gelişmelerden haberdar et bizleri ahmetcan. ha birde livorno-napoli maçı var,napoli maçlarıda kaçmaz.seriea forever

    YanıtlaSil
  3. Tabii ki de derim abi sen rahat ol :) Evet haftasonu gerçekten de güzel. Bir de şu sınavlar olmasa daha iyi olacak ama neyse :) Onlar da hayatımızın bir parçası. Bakalım bu hafta nasıl bir kadro yapısı ile çıkıcaz Roma'nın karşısına bu merak konusu. Tabii bir de Inter-Milan maçı. O maçın sonucu da önemli Juve için.

    YanıtlaSil