7 Ocak 2010 Perşembe

Ferrara: "Önemli Bir Zafer Kazandık. Chiellini Harikaydı"


Ciro Ferrara, Parma maçı sonrası yaptığı basın toplantısında, "Önemli bir zafer kazandık. Peki bu benim kulübedeki yerimi korudu mu? Bu bizim mesleğimiz ve bu meslekte hiç kimse asla emniyette değildir fakat ben bu konuda hiç endişelenmedim. En önemli düşüncem, problemleri elimizden geldiği kadar çözebilmek. Bugün kazandık fakat rahat bir şekilde değil. Maç oldukça dengedeydi. Duran topları akıllıca kullandık fakat rakibin yaptığı ilk atakta da golü yedik. İkinci yarı da ise Parma daha da açıldı. Onlar harika bir takım ve biz 10 kişi kaldıktan sonra rakibimiz karşısında oldukça zor anlar yaşamamıza rağmen maçı kazanmayı bildik." dedi. Chiellini'nin maçta harika bir performans sergilediğine de değinen Ferrara, "Bu konuda bir mazeret bulmak doğru değil. Şunu belirtmek zorundayım ki Giorgio sakatlandığı zaman onu çok arıyoruz. Bu takımın lider oyuncularından birisi, o harika bir oyuncu ve bugün müthiş oynadı." dedi. Son olarak takımının ligdeki durumunda da değinen Ferrara, "Şu anda altımızda bulunan takımlarla aramızda iyi bir puan farkı var. Oyuncularıma her zaman şunu söylüyorum. Başkalarının ne yaptığı bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz, kendi sorunlarımızı çözmeliyiz. Bizim şu andaki en önemli amacımız sezon başındaki heyecanımızı ve takım ruhumuzu geri yakalamak." dedi.

2 yorum:

  1. pazar günü milan maçı çok keyifli maç olucak yaa...rossoneriler kendini bulmaya başladı,en son oynadıkları genoa maçını izledim,haftasonu gerçekten zor bi maç bekliyo bizi ama bizim adımız juventus...foooooorza juuuveeeeeee.maç öncesi iki takımdaki gelişmelerden bizleri haberdar edersen bloğunda sevinirim tabiki maçtan sorada maç ayrıntılarını yine ilginç bir dille yazıcağından eminim.

    YanıtlaSil
  2. Elbette ki haberdar ederim kardeşim. Bu işim görevimiz :) Bakalım Beckham da geri döndü Milan'a. Adamlar Genoa'yı 5'lediler lakin Juventus iyi bir 11'le ve akıllı bir taktikle sahaya çıkarsa Milan'ı darma duman eder abi.

    YanıtlaSil