9 Ocak 2010 Cumartesi

Milan Maçının Kadrosu Açıklandı


Juventus'un, yarın akşam TSİ 21.45'te kendi evinde Milan ile oynayacağı derbi niteliğindeki maçın kadrosu açıklandı. Teknik direktör Ciro Ferrara bu maç için 19 oyuncuyu kadrosuna aldı. Sakat olan oyuncuların yanında, Çarşamba günü oynanan Parma maçında görüğü kırmızı kart yüzünden cezalı duruma düşen Caceres de kadroda yok. Cannavaro ise kadroda.
İşte Ferrara'nın bu dev maç için çağırdığı isimler,

3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
18 Poulsen
21 Grygera
28 Diego
29 De Ceglie
30 Tiago
33 Legrottaglie
37 Rossi
40 Immobile

2 yorum:

  1. parma maçında oyundan atılan caseresin yerini doldurmak için gregerayı almıştı ferrera, umarım bu maça gregera değilde zebina ile başlar savunmanın sağ kanadında.sanırım özlemle beklediğimiz delpieroyuda bu maçta doya doya izleme fırsatı bulacağız. bu söylediklerine ek olarak bi şey sormak istiyorum tiago hafta içi at. madridle imzalaladı diye duymuştum peki bu kadroda tiago ismi sencede ilginç değilmi

    YanıtlaSil
  2. Abi şimdi şöyle. Öncelikle sanırım sen de bu haberi goal.com sitesinde öğrendin. Bu doğru değil abi. Juventus, Atletico ile görüşmelerine devam ediyordu ve daha yeni anlaştılar. Bu haber Juventus internet sitesine daha yeni kondu. Takımlar anlaştı fakat Tiago daha sözleşmeyi imzalamadı. Birkaç gün içinde büyük ihtimalle bu hafta içinde imzalayacak.

    YanıtlaSil