9 Kasım 2010 Salı

İyi ki Doğdun Kaptan, İyi ki Varsın


Bugün, Juventus'un yaşayan efsanesi, kırılmadık rekor bırakmayan rekortmeni, taraftarın sevgilisi ve kulüp tarihinin en fenomen oyuncularından birisi haline gelen kaptan Alessandro Del Piero'nun 36. yaş dönümü.

Bütün bir kariyerini bu kulüpte geçirmiş olan, attığı frikik golleriyle hepimizi kendisine hayran bıraktıran, şu yaşında bile futbol dersi veren üstüne üstlük futbolcuyum, yıldızım diye geçinenlere bu oyunun nasıl oynanacağını canlı canlı gösteren, adını Juventus'un tarihine ve dünya futboluna altın harflerle yazdırmış olan bir yıldız o.

Bu kulübü canı gibi seven, bu kulüpte büyük başarılara imza atan, malum şike skandalı sonrası başta Manchester United olmak üzere Avrupa'nın birçok dev kulübünden bol sıfırlı transfer teklifleri almasına karşın kulübünü terk etmeyip armasına sevgisini, camiasına saygısını ve en önemlisi taraftarına vefasını gösteren bir isim.

Onunla ilgili yazılacak o kadar şey var ki. İnanın ansiklopedi olur. Canım kaptanımız Del Piero, iyi ki doğdun ve iyi ki varsın. Biz seni o kadar çok seviyoruz ki, sana olan sevgimizin büyüklüğünü anlatmak mümkün değil. Umarım bu yıl hem senin için hem de ailen ve Juventus için çok ama çok güzel bir yıl olur. Her daim mutlu olman dileğiyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder