11 Kasım 2010 Perşembe

Dejavu? Brescia 1-1 Juventus


Ligde son maçlarda oldukça güzel maçlar oynayan ve güzel skorlarla sahadan ayrılan Juve'de yine mi duraklama dönemi baş gösteriyor? Açıkçası bu kadar önemli sakatlıkların ve eksiklerin olduğu bir kadroda revizyona giden Del Neri, en mükemmel kadroyu dahi çıkarsa da takımın defans ve forvet hattına yapılması gereken takviyeler artık kaçınılmaz hale gelmiş durumda bunu net bir şekilde belirteyim.

Maçın ilk yarısı hareketli ama her iki takım adına da şanssızdı. Aquilani maçın hemen başında önemli bir gol pozisyonundan yararlanamezken 6. dakikada bir topu da direkten döndü. Brescia da önemli pozisyonlar yakalarken, Brescialı Eder'in de 40. dakikada bir topu direkten döndü ve maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda Quagliarella sahneye çıktı. 70. dakikada bir topu direkten dönen Qualiarella, 71. dakikada sol kanattan gelen ortayı ceza sahası içinde gelişine güzel bir dokunuşla ağlara göndererek Juventus'u 1-0 öne geçirdi.



Bu golün hemen ardından ev sahibi Brescia sahneye çıktı ve 73. dakikada Brescialı Diamantidis, Juventus ceza sahası dışından harika bir vuruşla maçın sonucunu ilan etti, Brescia 1-1 Juventus. Bu sonuçtan sonra Juventus, ligde 19 puanla 5. sıraya geriledi.




Bu maçla ilgili pek fazla söylenecek birşey yok lakin her ne kadar rakip takımdan da olsa Brescialı Diamantidis'in golüne tek kelimeyle şapka çıkarmak gerekir diye düşünüyorum.

Maçın kısa bir özeti için buyrun efendim,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder