21 Kasım 2010 Pazar

Güzel Güzel Aynen Devam, Genoa 0-2 Juventus


Çok şükür en sonunda TV 8'in Serie A yayın haklarını almasıyla TV başında maç izleyebilme şansını yakaladık. Bugün Genoa'da soğuk bir hava vardı ama her iki tkım taraftarlarının da doldurduğu bir stat ve elverişli bir zemin karşıladı bizleri.

Del Neri maçın ilk 11'ni 4-4-2 düzeninde, Storari - Motta-Chiellini-Bonucci-Grosso - Krasic-Melo-Aquilani-Marchisio - Quagliarella-Iaquinta şeklinde sahaya sürdü.

Maça hızlı başlayan taraf konuk Juventus oldu. Maçın 18. dakikasında Genoa ceza sahası içerisine ortalanan topu Quagliarella sol kale direğinin önünde kafayla Marchisio'ya indirdi. Marchisio'nun vuruşunda rakip defans oyucusu Eduardo'ya çarpıp ağlara giden gol Juventus'u 1-0 öne geçirdi.



Bu golden 5 dakika sonra, 23. dakikada sağ kanattan Genoa ceza sahası içerisine hızlı bir bindirme yapan Krasic topu kalecinin solundan ağlara bırakarak durumu 2-0'a getirdi.



2. golden sonra çabuk toparlanıp ataklar geliştirmeye çalışan Genoa'da, 32. dakikada Juventus ceza sahasının sağ dış tarafından kullanılan serbest atışta topu elle ağlara gönderen Luca Toni'nin bu golü geçersiz sayıldı ve oyuncu sarı kartla cezalandırıldı.



İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda, skorun da verdiği rahatlıkla oyunu kendi adına rölantiye alan Juventus çok da fazla bir baskı kurmazken; Genoa topa daha çok hakimdi. Fakat Genoa ikinci yarıda bulduğu müsait poizyonlarda iki kez direği geçemezken, istediğigolü bulamadı ve maç 2-0 sona erdi.



Bu sonucun ardından Juventus ligdeki puanını 23'e çıkartarak maç fazlasıyla 3. sıraya yerleşti. Bugün Juventus gerçek anlamda göze hoş gelen bir performans sergiledi. Krasic ise her zaman ki gibi klasını konuşturarak ligdeki 4. golüne imza attı. Juventus haftaya kendi evinde Fiorentina'yı ağırlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder