15 Kasım 2010 Pazartesi

Iaquinta da Yetmedi, Juventus 1-1 AS Roma


Maç öncesi harika bir atmosfer vardı statta. Tribünler olsun, saha olsun gerçekten mükemmeldi. Maçta ise her iki takımda güzel ve göze hoş gelen bir oyun sergilemesine rağmen, maça damgasını vuran hakem Nicola Rizzoli oldu.

Maçın 35. dakikasında Aquilani'nin sağ kanattan ortaladığı topu ceza sahası çizgisi üzerinden harika bir voleyle ağlara gönderen Iaquinta, Juventus'u 1-0 öne geçirdi.



İlk yarının bitimine saniyeler kala Roma'nın Juventus ceza sahası dışında kazandığı serbest atışı kullanan Totti'nin şutu, Pepe'nin yüzünü koruma maksatlı bir refleksle koluna çarpması sonucu hakem Rizzoli tarafından kasti bir müdahele olarak değerlendirildi (!) ve Roma penaltı kazandı. Topun başına geçen Totti, durumu 1-1'e getirdi.



Maçın ikinci yarısında Del Piero'nun oyuna girmesiyle daha çok hareketlenen Juventus önemli pozisyonlar da bulmasına rağmen bu fırsatları değerlendiremedi ve maç 1-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından Juventus puanını 20'ye yükseltip ligde 4. sıraya yerleşti. Juventus'un önümüzdeki haftada rakibi deplasmanda Genoa olacak.


Maçın ayrıntılı özeti için buyrun efendim,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder