18 Aralık 2009 Cuma

UEFA Avrupa Ligi'nde Rakibimiz Ajax Oldu


Bugün çekilen UEFA Avrupa Ligi 2. tur kuraları sonucu rakibimiz Ajax oldu. İlk maçı 18 Şubat 2010'da deplasmanda oynayacak olan Juve, rövanşı 25 Şubat 2010'da Torino'da oynayacak. Bu turun galibi ise 3. turda Fulham - Shaktar Donetsk eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. 3. tur karşılaşmalarının ilk maçı 11 Mart 2010'da rövanş maçı ise 18 Mart 2010'da oynanacak. Juve'ye şimdiden bu kupada başarılar dilerim.

2 yorum:

  1. serie a da yeteri kadar şampiyonluğumuz ve kupamız var ama avrupada kupa kazanmayalı uzun zaman oldu.bu sene şampiyonlar ligi hayallerimize son verdik ama roma-valencia-liverpool-at.madrid gibi sağlam takımların olduğu bir avrupa liginde mutlu sona ulaşmak biz juvelilere bir nebze olsun keyif verir doğrusu.yenilenen formatıyla euro lig kupasının ilk sahibi neden biz olmayalım.forza juveeeee

    YanıtlaSil
  2. İnşallah kardeşim inşallah. Artık bu takımın bu kadar zamandan sonra bir Avrupa Kupası alması şart oldu. İnşallah ilk kez düzenlenen bu yeni organizasyonun ilk şampiyonu olmak da Juventus'a nasip olur.

    YanıtlaSil