19 Aralık 2009 Cumartesi

Kulüpten Resmi Açıklama: "Hiddink ile İlgilenmiyoruz."


Son günlerde özellikle de İngiliz basınında yer alan Juventus'un Hollandalı teknik adam Guus Hiddink ile ilgilendiği haberleri üzerine Juventus Kulübü'nden resmi açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Kulübümüzün, Guus Hiddink ile ilgilendiği doğru değildir. Teknik direktörümüz Ciro Ferrara ile yollarımızı ayırmak gibi bir düşüncemiz asla yoktur ve kendisi görevinin başındadır" denildi.

2 yorum:

  1. ferrera şu an için juventus gibi büyük bir kulübün beklentilerini karşılayabilecek tecrübede bir teknik patron değil şüphesiz.ligde ve avrupada alınan kötü sonuçlar bunun gerçek bir göstergesidir.ben şahsen juventusun kendi evinde 1 maçta 4 tane gol yediği bir maçı hatırlamıyorum. ne yazıkki ekonomik krizden etkilenen bir çok italyan takımı gibi juventusumuzda kulüp giderlerini bir şekilde azaltmak için teknik patrona az para ödeme yoluna başvurmuş sanıyorum.çoğu kişi bilirki kaliteli teknik patronlar gerçekten büyük paralar alarak tekım çalıştırırlar,örneğin ancelottinin senelik 7.5 milyon euro,hiddink in senelik 6 milyon euro,capellonun ingilizlere futbol öğretmesi için(hehe) senelik 10 milyon euro gibi ücretler aldıkları biliniyor.bunları göz önüne alırsak ferrera gibi daha doğru düzgün hiçbir tecrübe yaşamamış bir teknk adamın juvede senelik 800 bin euroya görev yapması kulüp yetkililerinin ucuza kaçması anlamına geldiği açık ve net bir olaydır.....bu düşüncemde aslında çokta emin değilim belkide ferrera gelecek yıllarda futbol dahilerinden biri olacak , bilinmez,ben ne olursa olsun juventusu desteklemeye devam ederim.

    YanıtlaSil
  2. Valla hocam dediklerine aynen katılıyorum. Bugün için Juve Hiddink ya da onun ayarında bir teknik adamla ilgilense bile o kişiye vereceği para Ferrara'nın aldığı miktarın kat be kat üstünde olacak. Zaten kulüp hali hazırda sezon başında transfere yaklaşık 100 milyon euro harcadı. E bir de yüksek miktarda bir rakamı da böylesine kaliteli bir hocaya verebilmesi imkansız yani.

    YanıtlaSil