18 Temmuz 2011 Pazartesi

Yeni Sezon İlk 11'i


Yeni transferlerle birlikte yeni sezonun ilk 11'i de yavaş yavaş şekilleniyor. Elbette teknik direktör Conte'nin oyuncu ve kadro alternatifi oldukça fazla ve bundan dolayı sezon içerisinde rotasyona da gidecektir ancak ben şimdiden kendi aklımdaki ilk 11'i sizlerle paylaşayım dedim. Benim yeni sezondaki ilk 11 tahminin resimdeki gibi. Sizin yeni sezondaki ilk 11 tahmininiz nedir?

10 yorum:

  1. İnşallah en kısa zamanda karşımızda olur :)

    YanıtlaSil
  2. BUFFON - ZİEGLER - CHİELLİNİ - BONUCCİ - LİCHTSTEİNER - KRASİC - PİRLO - VİDAL - BASTOS - DEL PİERO - ROSSİ

    YanıtlaSil
  3. Buffon
    Lichtsteiner Bonucci Chiellini Ziegler

    Krasic Vidal Pirlo Marchisio

    Matri Quagliarella

    genel 11 olacağını düşünüyorum

    YanıtlaSil
  4. Açıkçası forvette Matri kesin de Del Piero işte abi, adamın yedek kalacağını bilsek de bir kadro kurarken onu almamak olmaz :) Fakat Matri'nin yanında Del Piero - Ouagliarella ile alınırsa Rossi arasında bir rekabet olur.

    YanıtlaSil
  5. Vidal'in gelişi düzeni biraz değiştiricek ve rotsayona da bambaşka bi derinlik katıcak. Kafadan ortasahada joker gibi; Pirlo yokken saf oyun kurucu yap, yeri gelsin hem kessin hem top dağıtsın.

    Ben Krasic gibi bi sağ açık varken sol kanadın Marchisio'ya bırakılacağını sanmıyorum. İhtimal vermesem de tek forvetli bi sistemde Pirlo-Vidal-Marchisio üçlüsü göbekte yer alabilir. Hatta Rossi gelecek olursa 4-3-3'e evrilmek de mümkün olur Rossi-Matri-Krasic şeklinde.

    Kadro tamamen oturmadan sadece hüsnü tahminler bunlar tabi :) Ama dediğin gibi rotasyon/derinlik güzelleşmeye başladı. Bir sol açık ve forvet, eğer mümkün olursa da genç bir stoper yedeği güzel olur.

    Bu sene için ligde ben yine Milan diyorum ama Juventus'u seneye tekrar Avrupa'da ve dahi belki de CL'de görüceğimize inanıyorum.

    YanıtlaSil
  6. Evet söylediklerine katılmamak mümkün değil. Açıkçası ben bu 11'i yazdığımda Vidal transferi daha kesinleşmemişti. Erken bir 11 yazdık :) 4-3-3'de takımın oynayabileceği bir sistem olabilir fakat ben yine klasik İtalyan tarzı olan 4-4-2'den vazgeçemiyorum :)

    Bu kadar kaliteli oyuncularla rotasyonu da işe dahil ettiğimizde güzel şeyler düşünmemek elde değil. Ah bir de Agüero transferi olsaydı ama bu oyuncularla da güzel işler başarabiliriz bu sene.

    YanıtlaSil
  7. Ben juventus'un bu sene 4-2-3-1 sistemiyle oynamasını bekliyorum..

    Özellikle Vucinic transferinden sonra bu düşüncemin doğruluk payı olduğuna kanaat getirdim. Pirlo büyük ihtimal kariyerine başladığı gibi bitirecek :) Yani Brescia günlerinde nasıl 10 numara pozisyonunda oynadıysa Juve'de bu sene yine 10 numara pozisyonuna dönecek.. Hayırlısı olsun. Bu seneden çok ümitliyim :)

    Benim kadromda şu şekilde

    Buffon
    Ziegler - Chiellini - Bonucci - Lichtsteiner


    Vidal - Marchisio
    Vucinic - Pirlo - Krasic
    Matri

    YanıtlaSil
  8. emre'nin yazdığı onbire mantıklı olması bakımından katılıyorum. fakat hoca ne oynatacak bilemiyorum.

    şu marchisio'yu sol kanatta oynatarak takıma da adama da haksızlık etmeyi bıraksınlar artık :)

    YanıtlaSil
  9. Sol kanatta kim olmalı sizce arkadaşlar? Evet ben de farkındayım Marchisio gibi bir maestronun sol kanatta oynatılmaması gerektiğinin ancak mevcut kadro yapısında sol kanatta kim olabilir ya da sizce kim olmalı?

    YanıtlaSil