30 Ağustos 2010 Pazartesi

Yaprak Dökümü Devam Ediyor, Mauro Camoranesi Stuttgart'a Transfer Oldu


İnanın kelimeler insanın boğazına düğümleniyor. Daha geçtiğimiz gün, Juventus'un tam 10 yıl formasını giymiş olan David Trezeguet ile yolların ayrılmasının hüznünü atlatamadan bugün bir başka transfer haberi daha geldi. Sıradan bir oyuncu değil, 2002'den beri Juventus'un formasını giyen ve giydiği bu forma ile 224 maça çıkıp 23 gol atan Mauro Camoranesi, Almanya 1. Ligi Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'a transfer oldu. Bu transfer haberi henüz resmiyet kazanmasa da, transferin bittiği birçok kaynak tarafından doğrulanmış durumda. Juventus'un 90'ların sonu ve 2000'lerin başındakki o efsane takımından geriye kalan son 3 oyuncudan birisi daha kulüpten ayrılıyor. Üstelik hem Trezeguet hem de Camoranesi, taraftar için çok özel isimler. Bu iki oyuncu şike skandalı sonrası takımlarını bırakıp gitmemiş, bir sene Serie B'de oynamış ve tekrar takımlarının Serie A'ya çıkmasında önemli pay sahibi olmuşlardı. Transfer resmiyet kazandığında yine burada bilgileri sizlerle paylaşacağım ama dedim ya insan gerçekten çok hüzünleniyor. Artık o kadrodan sadece Buffon ve Del Piero kaldı. Benim bu noktadan sonra tek bir dileğim var. O da Buffon ve Del Piero'nun futbolu Juventus'ta bırakmaları. Umarım bu dileğim gerçek olur.

5 yorum:

  1. Dediğin gibi insana o harika takım sanki bi anda bozulmuş gibi geliyor.. Del Piero ve Buffon'un Juventus dışında bi takımda futbolu bırakması bu yazını okuyana kadar aklıma gelmemiş,inanamamışım olabileceğine, korktum, umarım öyle olmaz, cidden çok üzülürüz taraftar olarak.

    YanıtlaSil
  2. İnşallah olmaz güzel kardeşlerim inşallah olmaz. İnşallah, Buffon ve Del Piero, futbolu Juve'de bırakır.

    YanıtlaSil
  3. son 5 6 yıla kadar avrupa yı kasıran serıe a nın klasıklesmıs topcuları veda edıyor. artık futbol boyle efsaneler goremıcek

    YanıtlaSil
  4. İnşallah böyle efsaneler gibi oyuncuları tekrar görürüz.

    YanıtlaSil