26 Ağustos 2010 Perşembe

Diego, Wolfsburg'a Transfer Oldu


İnanın, bu habere halen daha inanmak istemiyorum ama gerçekler bir rüzgar misali insanın yüzüne çarpıyor. Burada da sürekli belirttim. Yeni sezona hazırlık kampında ve hazırlık maçlarında takımın en iyi oyuncusu (Yeni transferler hariç) Diego'ydu. Böyle bir durumda da Diego'nun, kesinlikle satılmayacağını düşünüyordum (Her Juventuslu gibi). Lakin, iki gündür nete giremediğimden bugün bilgisayarın başına geçer geçmez okuduğum bu haberle şok oldum. Diego, yaklaşık 15 milyon Euro'luk bonservis bedeli ile Alman ekibi Wolfsburg'a transfer olmuş. Daha kulüpten resmi bir açıklama gelmedi ama bu transferin bittiğini sağır sultan bile duymuş durumda. Nette girdiğim birçok yerli ve yabancı spor sitelerinde transferin bittiği yazılıyor. Yönetimin bu hatayı nasıl yaptığını halen daha anlayabilmiş değilim. Şu anda takımın en formdaki oyuncularından birisini yeni sezonun başlamasına ramak kala göndermek ne demektir ? Hadi gönderdin diyelim o oyuncunun yerine hangi takviyeyi yapacaksın? Nasıl yapacaksın ? Şurada yeni seoznun başlamasına az bir zaman kala o yeni oyuncuyu hem de Diego'nun kalibresinde olması gereken oyuncuyu takıma nasıl motive edeceksin? Bunları bizler düşünüyoruz da koca kulübü yöneten adamlar nasıl düşünmüyor? Anlayabilen varsa beri gelsin ! Bu konuda yazacağım son şey şudur. Umarım kulübün yetkili idarecileri, bu transferin pişmanlığını ilerleyen günlerde yaşamaz ve biz taraftarlara da yaşatmaz.

4 yorum:

  1. rossinin gelmesi muhtemelmiş.eğer rossi gelirse diegonun gitmesine üzülmem.başka türlü yazık olur...

    YanıtlaSil
  2. Abi zaten Diego'nun yerine kesinlike bir adam almak zorundalar. Strum Graz maçını izledin mi bilmiyorum ama o maçta bütün yükü 90 daikia 35 yaşındaki Del Piero çekmiş. Olacak iş mi bu abi? Ya bir de hadi satacaktım madem neden bu kadar geç sattın? Ligin başlamasına saatler kalmış. Şimdi Diego'nun yerine yeni bir adam gelecek. O adam ne zaman takıma uyum sağlayacak. Ne zaman takım, takım ruhunu tam manasıyla oturtacak? Koca kulüp yöneticiler bunları da düşünemiyorsa e o zaman gitsinler de Como gölünde bir ev alıp inek, ördek falan beslesinler.

    YanıtlaSil
  3. haklısın...ama 4-4-2 sistemini uygulayacakları için yeni gelen oyuncunun takımı yonetme değil de gol atması bekleniyor.o yüzden takıma alışması zor olmaz gibi geliyor.bu arada Fabio Quagliarella yı almışız.galiba diegonun yerini bu isim doldurcak...hadı hayırlısı, ne diyim.

    YanıtlaSil
  4. Diego'nun gönderilmesindeki etkenlerden biri de yeni sistem. Del Neri ile birlikte Juve muhtemelen 4-4-2 oynayacak. Yapılan Quagliarella transferi de bunu doğrular nitelikte. Diego 4-4-2 sisteminde yeri olmayan bir oyuncu. Bu yüzden satılmasına çok da şaşırmadım.

    YanıtlaSil