4 Ekim 2010 Pazartesi

Kazanabileceğimiz Bir Maçtı, Inter 0-0 Juventus


Başlıkta da belirttiğim gibi hakikatten kazanabileceğimiz bir maçtı ama olmadı. Juventus, dün akşam San Siro'da konuk olduğu Inter ile 0-0 berabere kalarak ligde 6. haftayı da puan kaybıyla tamamladı. Maç öncesi, birçok futbol otoritesinin favorisi bittabiiki Inter'di. Maçın ilk yarısından, her iki takımda önemli pozisyonlar yakalamasına rağmen gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda ise Juventus, güçlü rakibi karşısında etkisini göstermeye başladı. Iaquinta birçok önemli pozisyonu tabiri yerindeyse bozuk para gibi harcarken, Quagliarella'da yüzde yüzlük bir golü kaçırdı. Juventus'un alışılmış defans hatalarını bu maçta da gördük maalesef. Milito, defansın çizgi hatalarından birkaç defa yararlanırken kaleci Storari'yi geçemedi. Juventus'un akşam en iyisi ise, son haftaların formda ismi Krasic'di. Yine sağ kanatta harika işlere imza atan Krasic'in çabaları da sonuç vermeyince maç 0-0 berabere tamamlandı. Güzel oynanamıza rağmen maçı kazanamasak da, bu sezonki bana göre en zorlu olan deplasmandan puan çıkarmayı başardık. Ümidim, bu hırslı oyunun sürmesi ve defans hatalarının da artık sona ermesidir.

2 yorum:

  1. son iki maçı 90 dakika izledim. Şu yanda bulunan Legends görselindeki juve nerde bu Juventus nerde? Krasic takımın et etkili ismi gibi duruyor. jorge martinez, pepe bu takımın oyuncuları değil. dzeko gibi sansasyonel bir forvet transferi şart. bu sene iyi kötü üçüncü olup cl ligi bileti alınmalı. o para+yeni stadın gelirleri derken kulübü şu içler acısı halinden kurtarsınlar artık.

    YanıtlaSil
  2. Maalesef haklısın kardeşim, söylediklerine katılmamak elde değil :( Krasic, tek başına bir şeyler yapmaya çabalıyor. Del Piero ise artık yaşlandı ama o yaşına rağmen o da sahada kaldığı süre içerisinde oldukça fazla çaba harcıyor. Bana göre Diego'nun gönderilmesi çok yanlıştı zira Diego'nun gidişi ile orta alanda forveti besleyen bir oyuncu takımdan eksildi. Şimdi o eksiği Melo da Sissoko da yeteri kadar dolduramıyor. Defans desen evlere şenlik. Çizgi hataları, kademe hataları gırla. Amauri desen mehter takımı gibi. Bir iyi bir formsuz. Pepe'nin şu ana kadarki en önemli katkısı duran topları bilhassa orta olarak iyi kullanabilmesi. Bilmiyorum artık kulüp ve Del Neri nasıl bir strateji izleyecek ama senin de dediğin gibi şampiyonluğun zor göründüğü bu sezonu hiç olmazsa CL bileti alarak kapatalım.

    YanıtlaSil