9 Mayıs 2010 Pazar

Parma Maçı Kadrosu Açıklandı


Sezonun son iç saha maçında bugün TSİ 16.00'da Parma ile karşılaşacak olan Juve'de, teknik direktör Zaccheroni maçın kadrosunu açıkladı. Maç için 20 oyuncu kadroya dahil olurken, Salihamidzic, Chimenti, Grygera, Giovinco, Paolucci, Sissoko ve Zebina kadroda yer almadı.
İşte bugünkü maçın kadrosu,

1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
26 Candreva
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
39 Marrone
41 Pinsoglio

4 yorum:

  1. Üstad şu Giovinco'yu kiralasak mükemmel olmaz mı ? Sen bilirsin bu adamı, nasıl sence ? Hem genelde forma şansı da bulamıyor ki bence Juve'nin en iyi topçusu.

    YanıtlaSil
  2. Selocan başkan şöyle diyim sana o adam hakikatten geleceği çok parlak bir oyuncu. İtalyan futbol otoriteleri ve Juventus camiası tarafından Del Piero'nun tek varisi olarak gösteriliyor. Zaten 10 numarayı giyen Del Piero'nun ardından 20 numaralı forma da Giovinco'ya ait. Açıkçası bence senin söylediğin şey çok mantıklı. Şöyle ki Juventus'ta Giovinco'nun oynadığı bölgede çok fazla tecrübeli oyuncu oynuyor. Sissoko, Felipe Melo, Marchisio, Diego ve Poulsen gibi oyuncuların arasında Giovinco gibi genç bir futbolcunun forma şansı bulması çok zor ve bulamıyor da zaten. Bu sezonu da sakat ve çoğu kez yedek olarak geçirdi. Açıkçası Galatasaray'a kiralansa hem onun kariyeri ve gelişimi için hem de her iki kulüp için çok faydalı olur. Galatasaray'ın Giovinco gibi genç ve yetenekli bir ileriye dönük orta saha oyuncusuna çok ihtiyacı var bu yadsınamaz bir gerçek. Bence kiralansa gerçekten çok iyi olur ve her iki kulüp için de karlı olur.

    YanıtlaSil
  3. Yalnız öyle 18 yaşında falan da değil. gelmiş 22-23 yaşına. Modern futbol için geç bu yaşlar. Ya artık takıma iyice otursun, ya da biyerlere verilsin. Ama bir devam problemi var sanırsam

    YanıtlaSil
  4. Yok başkan şimdi şöyle tabii ki 18lik bir yetenek değil ama şöyle senin de belirttiğin gibi devam sorunu var. Ama söylediğim gibi onun mevkisinde oynayan çok oyuncu var Juve'de. Giovinco daha çok maçın gidişatına göre oyuna sokuldu bu sezon. En azından Ferrara o şekilde kullandı onu. Yoksa mücadeleci bir yapısı var. Galatasaray'a oldukça faydalı olur. İnan ki Dos Santos ve Jo'dan çok daha faydalı olur.

    YanıtlaSil