6 Mayıs 2012 Pazar

ŞAMPİYONUZ ŞAMPİYON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Allah'ım sana şükürler olsun. Şampiyonuz!! Bu mutluluk, bu sevinç gerçekten paha biçilemez. O malum olaydan sonra üstüne üstlük son 2 sezonu 7. bitiren bir takımın şampiyon olması hakikatten muhteşem tek kelimeyle muhteşem!!!

Bu sezon başta muhteşem bir ekip yaratan Antonio Conte olmak üzere yüreğini ortaya koyan tüm futbolcularımızı tek tek kutluyoruz. Ayrıca yeni stadımız (Ki şampiyonluk yolunda bize uğurlu geldi) ile kendini yeniden bulan muhteşem taraftarımızı da yürekten alkışlıyoruz. 

37 hafta sonunda 22 galibiyet ve 15 beraberlik ile ligin bitimine 1 hafta kala namağlup alınan bir şampiyonluk bu.

Ayrıca bu şampiyonluğun gelmesinde kıran kırana geçen bir maç sonucunda Milan'ı 4-2 yenen Inter'e de teşekkürlerimizi sunarız.

Yazılacak çok şey ve söylenecek o kadar söz var ki. Daha detaylı ve bol fotoğraflı yazılarımızı yarın ve sonrasında sizlerle buluşturacağız. Şimdi kutlama vakti!!



CHAMPION GRANDE JUVE!!!

FORZA JUVENTUS!!!

3 yorum:

  1. Şampiyon Juve! Sonunda hak ettiğimiz şampiyonluğa kavuştuk ama Kaptan'ın gitme ihtimali yüzünden ağız tadıyla sevinemiyoruz şampiyonluğa ne yazık ki.

    YanıtlaSil
  2. Şimdilik bunlari düşünmemek en iyisi kardeşim. Yıllar sonra gelen şampiyobluğu kutlama zanaı şkmdi. Kaptanımız için asgari müşterek bir zemin illa ki bulunacaktır.

    YanıtlaSil
  3. Tebrikler Juventusumuz ! :)

    YanıtlaSil