6 Şubat 2010 Cumartesi

Juve Tat Vermiyor: Livorno 1-1 Juventus


Zaccheroni'nin gelişi de 3 puan hasretini henüz dindiremedi. Juventus hiç tat vermiyor. Oynadığı futbol da aldığı sonuçlar da bunun açık bir göstergesi. Gerçi dün başkan Blanc, Livorno maçının yeni bir başlangıç olacağını söylemişti. Lakin sonuç onun dediği gibi olmadı. Maçın ilk yarısında Livorno'nun üstün oyunu vardı. Bu üstünlük 25. dakikada golü de getirdi. Bu dakikada gelişen Livorno atağında Vitale'nin ortalığı topa iyi yükselen Antonio takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Juventus oyunda dengeyi kurmaya çalıştı. Oyunu dengelemesinin ardından 42. dakikada golü de buldu. Bu dakikada kazanılan serbest vuruşu Diego kullandı ve Diego'nun ceza sahasına ortaladığı topa yükselen Legrottaglie skoru 1-1'e taşıdı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarının başında Livorno kalesine önemli ataklarda bulunan Juve bu ataklarından sonuç elde edemedi. Dakikalar 82'yi gösterdiğinde Livorno'lu Diniz'e çok sert bir faul yapan Felipe Melo kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bıraktı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.

2 yorum:

  1. 3-4-1-2 dizilişi vardı livorno maçında eğer ben yanlış görmediysem,milattan kalmadır bu taktik kim ne derse desin.bazen işe yarar ama juventus için değil bence.kötü gidişat sürüyor.

    YanıtlaSil
  2. Evet kardeşim maalesef Zaccheroni alışılmış oyun düzeni olan 3-4-3'ü oynatmaya çalışıyor. Bu çok yanlış bir sistem. Umarım bir an önce takımı bu sistemle oynatmaktan vazgeçer.

    YanıtlaSil